Gardinbus, tæppebus og gulvbus​

Hos Andreas Carl – Botex Sønderborg har vi busser, der kører ud til vores kunder helt fra Haderslev og til grænsen og hjælper med alt fra opmåling til opsætning af gardiner, gulve og tæpper. Vores gulv/gardinbus kører rundt med varer af høj kvalitet, og vores faguddannede konsulenter er med til at inspirere og vejlede dig til en løsning med gardiner, gulve og tæpper, der passer netop din stil.

Når du får besøg af en af vores busser, får du altid:

  • ​Opmåling af vinduer eller gulvarealer
  • ​Mulighed for at se vareprøver
  • ​Tilbud på opsætning af gardiner eller montering af gulve eller tæpper
  • ​Et gratis uforpligtende tilbud

Uforpligtende tilbud

Når du får besøg af en af vores busser, får du altid et uforpligtende tilbud helt gratis. Prisen på tilbuddet afhænger af:

  • ​Om du vil have både gardiner, gulve og tæpper
  • ​Om du ønsker montering og opsætning som en del af tilbuddet
  • ​Hvor mange gardiner, der er tale om
  • ​Hvor mange m2 gulv du har

Se vareprøver i eget hjem

Gulve, gardiner og tæpper er store beslutninger i hjemmet. De optager meget plads og er altid synlige. Derfor er det vigtigt, at du vælger de rette varer til dit hjem. Med et besøg fra vores gardinbus eller gulv- og tæppebus, kommer vi med vareprøverne hjem til dig, så du har de bedste forudsætninger for at se, hvad der passer ind i dit hjem.

Vareprøver på gulve

Gulve har gennem de sidste år været igennem en innovativ udvikling, så du kan få utroligt flotte gulve i forskellige materialer. Måske har du sat dig for, at du vil have trægulve i dit hjem. Men kan budgettet holde til de lækre, men dyre gulve? Så kan vi i stedet præsenterer dig for et udvalg af laminatgulve med trælook. Og med et besøg af bussen, kan du få fornemmelsen af, hvordan det vil se ud i din stue eller dit soveværelse med netop de gulve.

Vareprøver på gardiner

Gardiner findes i et hav af forskellige typer, materialer og farver. Når du står inde i butikken, får du selvfølgelig en fornemmelse for de forskellige slags, men det bedste indblik får du, hvis du kan se vareprøverne hjemme ved dig selv. Se eksempelvis:

Alle vores gardiner med gardinbussen er gardiner efter mål.

Vareprøver på gulvtæpper

Der er stor forskel på gulvtæpper. Vi sælger både løse tæpper og væg til væg tæpper. Gulvtæpperne kommer i forskellige farver, mønstre og luv. Når du får besøg af tæppebussen, kan du mærke forskellen på tæpperne og se, hvad du synes vil være rart at gå på.

Hjælp til opmåling

Vores konsulenter, som kører busserne, kommer og hjælper dig med opmåling, uanset om du køber gardiner, gulve eller gulvtæpper.

Præcise mål er alfa og omega, når gardinerne skal speciallaves, og når gulve skal monteres. Derfor tilbyder vi selvfølgelig at foretage opmålingen for dig.

Vælg her på siden, hvilken bus du ønsker besøg af

I vores kontaktformular bedes du vælge, hvilken bus, du ønsker besøg af. Du kan vælge enten gardinbus, gulv- og tæppebus, eller en bus, som kan det hele. Det er for at undgå, at vi sender en bus ud til dig, som ikke har alle vareprøverne med, som du gerne vil se.

​Book et besøg af gulv- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon, bare ring på telefonnummer 74 48 77 77​.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Siden firmaet så dagens lys i 1912 har Botex Andreas Carl ApS stolt forhandlet alt fra tæpper til gulve til privat og erhverv.

Vi holder til i en 1320 m2 stor butik, hvor du altid er velkommen forbi!

Kontakt os

​Botex / Andreas Carl ApS

Nørrekobbel 9
​6400 Sønderborg

Tlf.: 74 48 77 77

E-mail: post@andreascarl.dk

CVR: 16932604

Vores åbningstider

Mandag til torsdag

09:30-17:30​

Fredag

09:30-18:00​

Lørdag

09:30-13:00​