Markiser med motor​

Hvis du gerne vil have en markise, som du kan styre derfra, hvor du er, når den skal rulles ud eller ind, så har vi også i butikken et stort udvalg af markiseløsninger med motor, så du kan stå i læ i din stue og rulle markisen ind, hvis himlen åbner sig og regnen hamrer ned udenfor.

Med en motor på din markise tager du konceptet et nøk opad ved at tilføje ekstra luksus til din terrasse. Hvem vil ikke gerne sidde i solen med en drink og trække fjernbetjeningen frem, når der bliver brug for lidt mere skygge midt på dagen? Hos os får du det og mere til!

Markise efter dine anvisninger

I vores butik ved vi, at markiser et mere end bare et stykke stof, der skygger for solen, så derfor har vi ikke bare et stort udvalg, vi har indrettet en hel butik i butikken, der kun handler om at give dig det største og flotteste udvalg i markiser, så du kan finde præcis det, du drømmer om.

Du finder ikke bare et stort udvalg af færdige markiser, men også muligheder for at få en markise fremstillet efter dine ønsker, når det kommer til mål, materiale og motorik.

Vores ansatte i afdelingen står klar til at vejlede dig, og vi har vores markisecenter fyldt med modeller, så du kan se og prøve de muligheder, der passer til dine behov og komme hjem med det helt rigtige.​

markise med motor

Markise med motor

En markise i sig selv er en fantastisk måde at få mere ud af din terrasse, fordi du får både beskyttelse for solen og regnen. På en dag, hvor det støvregner kan du stadig nyde din frokost eller en kold drink på terrassen og på de allervarmeste sommerdage kan du søge skygge under markisen på de timer, hvor sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi holder os ude af solen.

At vælge en markise med motor er en ekstra luksus, for det betyder, at du kan rulle din markise ud eller ind uden at skulle være i nærheden af dig.

  • Nyder du solen i din liggestol og vil have lidt skygge, så trykker du bare på en knap og markisen ruller sig ud over dig.
  • Står du i stuen og opdager, at regnen er begyndt at hamre ned udenfor kan du med et enkelt tryk på din fjernbetjening rulle markisen ind og holde fødderne tørre på samme tid.

Det er en løsning, der giver din markise endnu mere funktionalitet, og du vil med sikkerhed blive glad for dit valg, når du står i stuen med fjernbetjeningen fremme og ruller din markise ind uden at skulle en tur ud i regnen.

Vi hjælper dig hele vejen

Når du kommer ind i vores butik, kan du være sikker på, at du får den bedste vejledning hele vejen. I vores markisecenter er alt personalet uddannet på et specielt kursus i markiser, så de kan give dig den mest kyndige vejledning i dit valg. Det vigtigste er, at du kommer hjem med noget, der passer godt til dit hjem og din stil, og vi hjælper dig hele vejen. Det vigtigste for os er glade kunder og det får vi bedst ved at vide, hvad vi snakker om og lytte til vores kunder.

Kig forbi Andreas Carl – Botex Sønderborg

Kig forbi vore 1350m2 store butik på Nørrekobbel i Sønderborg, så vi kan hjælpe dig. Ikke bare med markiser med eller uden motor, men også med alt indenfor boligtekstiler. Vi har alt fra gulvtæpper til sengetæpper og fra sengetøj til gardiner, så kig forbi i dag og find lige det du mangler til dit hjem

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77