Gardinbussen

Gardin- og gulvbus

Når du skal vælge nye gardiner, eller have nyt gulv i dit hjem, kan det være svært at tage beslutningen i butikken. Hos Andreas Carl – Botex Sønderborg, tilbyder vi dig muligheden for at tage disse valg i dit eget hjem. Vi er en del af kæden Botex, der med 35 butikker er en landsdækkende kæde.

Hos os har vi som de eneste både gardinbusser og en gulvbus, der giver dig muligheden for at se hele vores udvalg, i vante omgivelser.

Et besøg fra en af vores busser – hvad end det er vedrørende gulv eller gardiner – er uden afregning. Når vi besøger dig sørger vi desuden for at skræddersy et tilbud til dig, der passer til dine behov og det du ønsker vi snak montere for dig.

markise med motor

Gardinbussen

Vi har tre gardinbusser, der kan bookes til at komme hjem til dig. Her får du mulighed for at se forskellige stofprøver i forskellige længder, for på den måde at se hvordan det passer til lige præcis dit hjem.

Det gælder både hvilken farve det skal være, hvilket stof det skal være og den perfekte længde til din bolig. Desuden har du også muligheden for at se vores store udvalg af markiser og solafskærmninger.

Når du booker gardinbussen, får du besøg af en af vores tre erfarne montører. Vi sørger for at lave en fast aftale med dig, der ikke ændrer sig, så du er sikker på at aftalen indeholder præcis det vi har aftalt.

Gulvbussen

Udover vores tre gardinbusser, har vi også en gulvbus. Går du med planer om at skulle udskifte gulvet i din bolig, er dette en unik mulighed for at se prøverne i dit eget hjem.

Hvad end du påtænker at skulle have nyt trægulv eller gulvtæppe, indeholder vores gulvbus et stort udvalg. Derfor vil du også kunne se mange forskellige muligheder, for at sikre at du træffer det rigtige valg.

Vores gulvbus fungerer ligesom gardinbussen og kan bookes på vores hjemmeside.

Book en af vores busser

Når du skal booke en af vores busser, kan det gøres både her på vores side og på hovedsiden Botex. Såfremt du booker via hovedsiden, vil du blive ringet op af os, hvorefter vi laver en aftale, om hvornår bussen skal komme på besøg hos dig.

Vi tjekker anmodninger om besøg af bussen dagligt, hvorfor vi bestræber os på at lave en aftale mellem dig og en af vores montører så hurtigt som muligt.

Normalt vil aftalen ligge indenfor en uge, såfremt det passer dig. I ferieperioder kan der gå op til 1,5 uge fra du sender en anmodning, til du får besøg af bussen.

Endvidere kommer vores busser på besøg hos dig kvit og frit. Det betyder, at selvom du ikke tager det endelige valg på dagen hvor bussen er hjemme hos dig, kommer det ikke til at koste dig noget.

Vores fornemmeste opgave er at du får lige præcis de gardiner og gulve du ønsker. Derfor står vi klar med kyndig rådgivning og vejledning. Butikken har mere eksisteret i 110 år, og vores medarbejdere har masser af erfaring. Hans Christian, der kører en af vores gardinbusser, har mere end 30 års erfaring med rådgivning omkring gardiner.

Book et besøg af gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77