Markiser

Hvis du gerne vil have det mest mulige ud af din terrasse, så er en markise et rigtig godt udgangspunkt, fordi du med den rigtige markise kan bruge din terrasse i bagende sol. Hos Botex i Sønderborg hjælper vi dig selvfølgelig med at finde den helt rigtig markise til din terrasse.

Hos os finder du kun markiser af højeste kvalitet, fordi vi gerne vil levere en vare der holder og virker optimalt hver gang. Vi sørger for at du får både den bedste kvalitet i dug, i stel og i kassette. Kig forbi vores butik og lad os vejlede dig til det helt rigtige valg, der giver dig meget mere ud af din terrasse.

Få det bedste ud af din markise

Når du bestiller din nye markise hos os, får du ikke bare en hvilken som helst markise. Faktisk kan du vælge imellem flere forskellige markiser med forskellige egenskaber og funktioner.

  • Dugen: hos os finder du en stort udvalg i duge, så du både kan bestille en helt klassisk markise men også har muligheden få fremstillet en helt unik løsning til din terrasse. Lige meget hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på at dugen er fremstillet i den bedste og mest holdbare, behandlede akryldug.
  • Kassette: hos os har vi markiser med lukket eller åben kassette, der sørger for at din markise holder sig pæn og ren i længere tid. Kassetten er den beholder, som markisen rulles ind i. Det er kassetten, der sørger for at den bliver holdt tør og beskyttet i al slags vejr.
  • Motor eller manuel betjening: ud over dugen kan du også selv bestemme om din markise skal betjenes manuelt eller med en fjernbetjening og en lille motor, der sidder i kassetten. Med en fjernbetjening kan du rulle din markise ind fra stuen. Kig forbi butikken og se, hvordan det fungerer.
Markiser

Lige meget, hvad du ender med at vælge, så er vores markisecenter et besøg værd. I butikken har vi specialister, som har været på markisekursus og derfor er klædt på til at give dig den bedste vejledning. Lad dig inspirere og se det store udvalg af muligheder vi har i butikken.

Butikken i butikken

Fordi markiser er blevet så moderne igennem de sidste år, har vi valgt at afsætte en del af butikken til et markisecenter og uddanne specialister heri, så du altid kan få den rette hjælp, når du kommer til Botex i jagt på en markise. I vores markisecenter kan du således både se og røre vores udvalg af duge til din markise, så du ved, præcis, hvad det er du får og, hvorfor det er netop den løsning, der passer bedst til dit hjem og dit behov.

Kom forbi og prøv både manuelle og elektriske modeller i butikken, så du får en fornemmelse af, hvad du har at vælge imellem – både visuelt og automatisk.

Velkommen til vores markisecenter hos Andreas Carl – Botex Sønderborg

Der er altid gode parkeringsmuligheder, når du besøger vores butik på Nørrekobbel i Sønderborg. Vi ligger praktisk for den største tilkørselsvej til byen, og det er derfor altid nemt at finde os – også selv om du kommer fra udenbys.

I butikken finder du ud over vores markisecenter også et stort udvalg af andre boligtekstiler til hele huset. Vi har alt fra tæpper og gardiner til sengetøj og håndklæder, så kig forbi vores butik og lad dig inspirere i dag!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77