Gardiner

Et hus er først rigtigt et hjem, når man har fået sat sit eget præg på det. Det skal indrettes med møbler, væggene skal måske males, og de små pyntenips skal sættes op. Den indretningsmæssige linje skal dog ikke kun ses i møbler og nipsting. For at få prikken over i’et bør det også afspejles i valg af f.eks. gardiner.

Gardiner til hele huset

Der er flere forskellige typer gardiner at vælge i mellem hos Botex i Sønderborg. Hvilken type, du skal vælge, afhænger af rummets anvendelse, hvor store vinduespartierne er, samt hvor meget sol de skal afskærme. I vores butik har vi mange typer af gardiner at vælge imellem:

Plisségardiner er den elegante løsning

Plisségardiner er yderst moderne, hvilket blandt andet skyldes deres funktionelle design. Plisségardiner er de perfekte gardiner til skråvinduer, eftersom de er fæstet til karmen både for oven og for neden. Det betyder, at når du trækker et plisségardin for, vil den følge vinduet, uanset dets hældning. Gardinet flagrer på denne måde ikke, og dækker altid mest optimalt i forhold til solen.

Plisségardiner kan fås i mange forskellige farver og i mange forskellige modeller og betjeningsmuligheder. 

Du kan vælge plisségardiner med up-down, med snore, snorefri, og med motor. Denne type gardin egner sig således især til en minimalistisk stil, hvor man ikke ønsker at bruge gardinerne til at udtrykke andet end rene linjer og høj funktionalitet.

gardiner

Rullegardiner er perfekte til mørklægning

Har du eller dine børne behov for totalt mørke for at kunne henfalde til en dyb og rolig nattesøvn, er rullegardiner i mørklægningsmaterialer, du bør vælge.

Rullegardinet fås med mange forskellige betjeningsmuligheder. Køb for eksempel et smart fjernbetjent rullegardin med motor for den ultimative komfort. Du kan også vælge, om du vil have rulle gardiner med eller uden snore.

Er du kreativ kan du også blot bestille et hvidt rullegardin og påmale/tegne et smukt billede med malegrej, der er lavet til formålet. Mulighederne er mange med denne neutrale gardintype.

Lamelgardiner til de store vinduespartier

Hvor plisségardiner passer perfekt til skråvinduer, er lamelgardiner det naturlige valg til store vinduespartier. Særligt nybyggerier laves med store, flotte vinduespartier, der skaber enestående lys i huset og god udsigt over udendørsarealet.

Ulempen ved særligt nybyggerier er, at store vinduespartier også giver en enorm varme i de energitætte huse. Derfor er det nødvendigt med gardiner, der afskærmer for solens varme, men som samtidig lukker lys ind. Dette finder man ved lamelgardiner, hvor man i den tid solen står på sit højeste kan trække gardinerne for og stille lamellerne på skrå.

Derved reflekteres størstedelen af solens lys væk fra huset, mens der stadig kommer en lille mængde lys ind og oplyser rummet. Denne funktion kan også bruges, såfremt man har store vinduer ud mod en befærdet vej eller sti. Det vil give privatliv uden at lukke fuldstændig af for omverdenen.

Foldegardiner bringer personligheden frem​

Den sidste overordnede gardintype er foldegardiner. Denne type er ideel som køkkengardiner eller til en indretningsstil med kant. Foldegardiner findes i et utal af designs i mere eller mindre prangende farver.

Har du en lettere melankolsk indretningsstil, vil foldegardiner i dunkle farver være et æstetisk gennemtænkt valg. Er det derimod en gammeldags, romantisk stil du foretrækker, er det de mere lyse farver, eventuelt med et blomstermønster, der passer ideelt ind i dit hjem. Hvorom alt er, skal man altid gennemtænke sit valg af materiale til foldegardiner, idet det altid er synligt – også når gardinerne ikke er trukket for.

Køb gardin hos en anerkendt forhandler

Når du har fundet de rette gardiner til dit hjem, skal du vælge en forhandler. Her anbefaler vi dig at vælge en anerkendt forhandler, så du får nye gardiner i høj kvalitet. Hos Andreas Carl – Botex i Sønderborg Center Øst får du billige gardiner af høj kvalitet, der holder mange år frem både i funktionalitet og design. Kig forbi vores butik eller book en af vores Botex gardinbusser, så finder vi sammen den rette løsning til dig.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77