Væg til væg tæpper

Ønsker du at skabe et rum med blødere underlag og mere dæmpet lyd, så er et væg til væg tæppe en perfekt løsning. I vores butik finder du et stort udvalg af smukke og praktiske tæpper til alle behov.

Hos Botex Sønderborg har vi et bredt udvalg af forskellige tæpper, både løse tæpper, men selvfølgelig og så væg til væg gulvtæpper, der kan tilpasses målene på dine rum og endda vælges, så de komplimenterer dine gardiner.

Gulvtæpper væg til væg

Med gulvtæpper der dækker hele rummet har du en unik mulighed for at gøre dine gulve til en del af indretningen og bruge dem til at skabe en helstøbt rød tråd fra gardiner over puder og til tæppe.

I mange tilfælde kan store rum med bare gulve i hårde materialer give høje, skarpe lyde, når der er mange mennesker eller brugs bestik og porcelæn. Ved at lægge et tæppe på gulvet bliver underlaget ikke bare blødere, det sørger også for at dæmpe lydene og gøre rummet mere hyggeligt og behageligt at være i – selv, når I er mange.

Sådan bestiller du væg til væg tæpper

Når du skal dække gulvet i et helt rum med tæppe, er det vigtigt, at du får et stykke, der er stort nok til at dække hele arealet uden revner eller samlinger. For at opnå det er det vigtigt, at du har målt op, så vi kan finde den bedst mulige løsning. Er du i tvivl kan du bestille et besøg af tæppebussen.​

Mål op selv

Har du helt styr på, hvor mange m2 tæppe du skal bruge og, hvordan det skal skæres, så er du mere end velkommen i butikken, hvor vi gerne hjælper dig med at gennemgå de mange forskellige væg til væg tæpper, vi har at vælge imellem.

Få besøg af tæppebussen

På vores side kan du bestille et besøg af tæppebussen, hvis ikke du selv kan måle op eller lægge væg til væg tæppet på gulvet. Så slipper du også for at komme ned i vores butik, for vores gulvbus kommer nemlig hjem til dig. Besøget er helt uforpligtende, så fordi vi kommer på besøg er du ikke forpligtet til at bestille noget.

Ved et besøg af vores tæppebus kan du se de forskellige modeller og få vejledning til at vælge det, der passer bedst ind i dit hjem og til dine behov. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og vil gøre deres allerbedste for at imødekomme dine ønsker.

Skab ny stemning med de rigtige tæpper

Hvad enten du ønsker et væg til væg tæppe, et rundt tæppe, tæppe til børneværelset eller tæppe til under sofaen og spisebordet, så står vi klar til at hjælpe dig og med at opfylde dine ønsker.

Med det helt rigtige gulvtæppe kan du ændre akustikken i rummet og gøre stemningen langt mere hyggelig og stilfuld. Du kan skabe og understrege din stil ved at bruge tæpper som en del af indretningen.

Andreas Carl – Botex er din tæppemand i Sønderborg

Vi har slået os ned i store lokaler på Nørrekobbel 9 i Sønderborg Center Øst. Her finder du vores 1350 m2 store butik. I butikken står vores dygtige personale klar til at hjælpe dig med at navigere rundt i det store udvalg af både gulvtæpper, gulve og Botex boligtekstiler til hele din bolig. Kig forbi og lad dig inspirere af udvalget, når du er på tur i Sønderborg. Kom forbi allerede i dag og lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige væg til væg tæppe til dit gulv!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77