Linoleumsgulve

Linoleumsgulve er på mange måder en fantastisk gulvtype. Linoleumsgulvet har mange gode egenskaber, som gør, at det passer godt ind i både hjem, kontorer og skoler. Et linoleumsgulv er en bæredygtig gulvtype, som findes i mange forskellige farver. Derudover er det også et behageligt gulv at gå på. Linoleumsgulvet er et godt valg fordi:

  • Det giver et hav af designmæssige muligheder
  • Det er nemt at rengøre
  • Det er et bæredygtigt gulv

Vær kreativ med et linoleumsgulv

Har du en designer gemt inde i dig, eller ønsker du at udtrykke din personlige stil i dit hjem? Så kan et gulv i linoleum give dig den mulighed. Det findes nemlig i mange forskellige farver og stilarter, som gør, at du kan kombinere og sammensætte linoleumsgulvet præcis som du ønsker.

Det er vigtigt at gøre klart, at personlig stil er rigtig mange ting! Måske er du til spraglede farver og vilde mønstre. Og måske er du til ensfarvet eller mønstre i afdæmpede farver. Linoleumsgulvet passer til alle. Derudover er det super nemt at rengøre, hvilket gør det perfekt til de fleste familier i Danmark.

Linoleumsgulve i mønstre

Linoleumsgulve kan fås i fliser af linoleum. Med disse fliser kan du mixe og matche præcis, som du ønsker til dit hjem. Er du vild med et skakternet mønster i flotte kontrastfarver? Eller vil du indramme dit yndlingssted i køkkenalrummet grafisk med dit gulv? Valget er helt op til dig og din fantasi!

Gulvmønsteret, som du vælger i et rum, kan have afgørende betydning for, hvordan gulvet opfattes. Diagonale linjer på gulvet kan være med til at forlænge rummet, mens et helt vildt og farverigt mønster i et lille rum, kan få den modsatte effekt.

Lyst eller mørkt linoleumsgulv

Det ikke kun mønsteret, der kan være med til at påvirke rumopfattelsen. Farven på gulvet har også stor betydning, også selvom du er mest til et ensfarvet gulv. Linoleumsgulve kommer i både lyse og mørke farver. Et lyst linoleumsgulv passer perfekt til et køkken, mens et mørkere linoleumsgulv passer bedre ind i et soveværelse, hvor der skal skabes noget hygge.

linoleumsgulv

Bæredygtige linoleumsgulve

Linoleumsgulve er gulve, som er lavet af linoleum. Linoleum er et naturligt materiale som består hovedsageligt af iltet linolie og harpiks. Hertil tilføjes nogle hjælpematerialer. Linoleumsgulvet bliver desuden overfladebehandlet, så det er nemt at rengøre.

Det er således et miljøvenligt og praktisk gulv, som stort set ikke behøver nogen vedligeholdelse. Dét er noget, som tiltaler mange mennesker.

Køb linoleumsgulv hos Andreas Carl – Botex Sønderborg

I Sønderborg Center Øst på Nørrekobbel 9 finder du Andreas Carl – Botex i vores 1350 m2 store butik. Her kan du få råd og vejledning til valg af linoleumsgulv af vores professionelle personale, som står klar til at hjælpe dig. Du kan desuden blive inspireret af alle vores gulvprøver – vi har prøver indenfor både linoleumsgulv, laminatgulvvinylgulv og trægulv.

Bestil en gulvbus i dag!

Vil du hellere have professionel hjælp i dit eget hjem? Så kan du helt gratis få besøg af vores gulvbus. Med vores gulvbus får du besøg af en professionel gulvmand, som kan give dig den bedste rådgivning, fordi han taler med dig personligt og samtidig kan se rummene, hvor gulvet skal lægges. Når gulvfagmanden er på besøg, hjælper han desuden med korrekt opmåling til dit nye linoleumsgulv og medbringer også prøver. Du kan altså få det perfekte gulv helt uden at forlade dit hjem.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77