Panelgardiner

Har du større glaspartier, der skal kunne skærmes, og ønsker du en spændende og anderledes løsning, så er panelgardiner måske noget for dig. Hos Botex Sønderborg har vi et stort udvalg af forskellige paneler, der giver dig muligheden for at skabe dit eget helt unikke look.

Understreg din stil med panelgardiner

Med panelgardiner får du en enestående mulighed for at kombinere forskellige mønstre, teksturer og gennemsigtighed, fordi du frit kan vælge imellem de mange forskellige løsninger vi tilbyder. Alt efter om der er tale om afskærmning for forbigående, solafskærmning eller blot pynt, så hjælper vi dig med at finde de paneler, der passer bedst til dine behov!

Med denne form for gardiner kan du let og hurtigt pifte din indretning op. Det er både lettere og billigere end at skifte dine møbler, men effekten er ofte ligeså dramatisk.

Sådan virker panelgardiner

Når du vælger at bruge panelgardiner i dit hjem foregår det ved hjælp af skinner, der monteres i loftet hvorpå de forskellige paneler kan glide frem og tilbage. Alt efter, hvor mange paneler du ønsker tilpasses antallet af skinner, så du opnår det optimale resultat.

Ved at blande forskellige gennemsigtigheder kan du derfor opnå den afskærmning du ønsker, når du ønsker den. Der er ingen grænser for de forskellige kombinationer du kan vælge og når panelerne er monteret, kan du frit sætte dem i præcis de positioner du ønsker.

Vi vejleder dig gerne i butikken, så du ender med den allerbedste løsning. Med mange års erfaring indenfor netop denne branche kan du være helt sikker på at få kyndige råd og god vejledning, hvis der er noget du er i tvivl om.

Hvorfor skal du vælge panelgardiner?

Panelgardiner er en rigtig god løsning til dig, der har brug for en alsidig og praktisk løsning. Fordi panelerne kører på forskellige skinner har du mulighed for at næsten uendelige placeringer og kombinationer.

Praktikken

Ønsker du en let og trendy løsning til dine større glaspartier giver paneler dig afskærmning, der er både let at indstille og at vedligeholde. Panelerne forbliver glatte og pæne, frem for almindelige gardiner som fx foldegardiner, der let kan komme til at trænge til en strygning, hvis de har været trukket til side i længere tid.

Stemningen

Når du vælger panelgardiner er det både en smuk, men også en praktisk løsning, der kan være med til at give dit hjem et klassisk og stilrent look. Med paneler i neutrale og naturlige materialer og farver kan du skabe ro og rene linjer, mens de mere klare farver og spændende mønstre kan være med til at skabe et friskt og moderne look. Er du i tvivl om, hvad den bedste løsning for dig er, så kig forbi butikken og få en snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Indram din udsigt over smukke Sønderborg med de rette gardiner

Er du en af de heldige, der har udsigt ud over smukke Alssund, kan du med fordel bruge panelgardiner til at indramme udsigten og give dig selv muligheden for at skærme af, når solen bliver for skarp.

I Sønderborg Center Øst vi har slået os ned. Som forhandler af Botex produkter har vi et bredt udvalg af både Botex sengetøj og Botex gardiner, som du kan finde udstillet i butikken.

Ud over vores store udvalg af gardiner, er vi også både en tæppeforretning med et stort og spændende udvalg af tæpper til dine gulve. Desuden er vi også gulvfirma, som forhandler alt i gulve; både trægulvelinoleumvinyl og laminat.

Kig forbi i dag og lad os hjælpe dig med at finde de helt rigtige panelgardiner til dine vinduer!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77