Laminatgulve

Laminatgulvet er en gulvtype med mange gode egenskaber. Derfor er det efterhånden blevet blandt danskernes favoritgulv i hjemmet. Laminatgulvet er et slidstærkt gulv, som findes i et utal af forskellige designs. Det passer derfor perfekt ind i et hjem, hvor livet virkelig bliver levet. Laminatgulve har mange fordele:

  • Stort set vedligeholdelsesfrit
  • Fås i mange forskellige designs
  • Slidstærkt gulv
  • Behageligt at gå på

Det er simpelthen svært at få øje på ulemperne ved laminatgulv.

Mulighedernes gulv

Et laminatgulv giver ualmindelig mange forskellige muligheder i hjemmet. Så uanset hvad din stil er, så har vi et laminatgulv, som vil passe til din smag. Laminatgulve findes i fire kategorier:

  • Laminatgulve i planker
  • Laminatgulve i fliser
  • Laminatgulve i parket
  • Laminatgulve i højglans

Uanset om du er til et egetræ, sildeparket eller højglans, så kan der findes et laminatgulv, som passer til dig og din familie.​

laminatgulv

Naturtro laminatgulv

Laminatgulve kan nu laves i så høj kvalitet, at de ligner rigtige trægulve næsten på en prik.

Måske har du forelsket dig i et hvidolieret egetræsgulv, men det sarte trægulv simpelthen ikke passer ind i jeres hverdag med børn der render ud og ind med deres venner, eller hunde der leger. Så kan det være, at du skal overveje et naturtro laminatgulv.

De naturtro laminatgulve findes, så de ligner alverdens træsorter. Så uanset om du er på udkig efter et bøgetræsgulv, egetræsgulv eller et sildeparketgulv, så kan det findes i en laminatudgave.

Til forskel fra almindelige trægulve, så er laminatgulvet vedligeholdelsesfrit. Det betyder, at du ikke behøver at sæbebehandle, olierer eller slibe dit gulv for at holde det pænt. Den eneste vedligeholdelse, du ikke kan slippe for, er rengøringen.

Laminatgulvet fås også med klinkelook. Laminatgulvet er ikke lige så slidstærkt som et rigtigt klinkegulv. Til gengæld er det rarere at gå på med bare fødder, hvis du ikke har gulvvarme, da det er et blødere og varmere materiale.

Laminatgulve i højglans

Vil du gerne have et praktisk gulv, som er stilrent og minimalistisk? Så kan du overveje et laminatgulv i højglans. Et laminatgulv i hvid højglans giver en eksklusiv følelse i rummet. Samtidig er gulvet vedligeholdelsesfrit, slidstærkt og nemt at rengøre. Det er en perfekt måde at få et eksklusivt look i en bolig med små børn og kæledyr.

Hvor passer et laminatgulv?

Laminatgulvets egenskaber gør, at det er en gulvtype, som passer ind i langt de fleste hjem og i langt de fleste rum. Laminatets slidstyrke og samtidig bløde og varme overflade gør, at det kan holde til at blive brugt, og samtidig er rart at gå på.

Laminatgulvet er desuden en billigere gulvtype end de rigtige trægulve. Det vil sige, at du kan få et flot gulv for færre penge. Derfor passer det perfekt til de fleste familier, men også til mange virksomheder og kontorfællesskaber. En butik, hvor kunder går ud og ind hele dagen, eller en frisørsalon, hvor frisørstole kører hen over gulvet dagen lang vil gøre klogt i at overveje laminatgulvet. Når man samtidig tænker på, at du kan få et både flot og rart gulv for forholdsvis billige penge, så er det en løsning som mange virksomheder er glade for.

Vær dog opmærksom på, at laminatgulvet ikke egner sig til vådrum. Her kan du med fordel overveje et vinylgulv.

Køb billige laminatgulve hos Andreas Carl – Botex Sønderborg

Hos Andreas Carl – Botex finder du vores 1350 m2 store butik på Nørrekobbel 9 i Sønderborg Center Øst. Her står vores professionelle personale klar til at guide dig til dit drømmegulv. Vi har et stort udvalg af laminatgulve i forskellige styles og til forskellige priser. Du kan desuden finde prøver på både laminatgulve, vinylgulvetrægulve og linoleumsgulve i vores butik.

Bestil et besøg af vores gulvbus i dag!

Vil du hellere have hjælp til dig gulv i dit hjem? Så kan du bestille et gratis besøg af vores gulvbus. Her får du besøg af en professionel gulvmand, som medbringer prøver og kan hjælpe dig med at finde det helt rigtig gulv. Bestil et gratis besøg af vores gulvbus i dag!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77