Gardiner efter mål

Er du på udkig efter noget helt specielt eller har du vinduer med ualmindelige mål, så kan vi hjælpe dig med at få fremstillet lige de gardiner du drømmer om.

Vi fører et stort udvalg af forskellige gardiner og de kan hurtigt tilpasses dine mål. Ønsker du noget helt andet eller har du en spændende ide, så er vi også klar til at hjælpe dig med at realisere den.

Gardiner efter mål på flere måder

Vi tilbyder dig at fremstille gardiner efter mål på flere forskellige måder. Det betyder, at vi hjælper dig på den måde, der er mest passende og behagelig for dig. Du kan vælge mellem disse to løsninger:

  1. Kom ind i butikken
  2. Få besøg af gardinbussen

Kom ind i butikken

Har du helt styr på at måle op og regne ud, hvad du har brug for, så er du velkommen i butikken. Her kan vi ud fra dine mål hjælpe dig med at finde materialer og tekstiler der opfylder dine ønsker. Du kan selv være med til at finde præcis det du vil have og lade det være op til os at fremstille gardiner efter dine mål.

gardiner efter mål

Få besøg af gardinbussen

Har du brug for lidt mere hjælp og vejledning, så kan du bestille et besøg af gardinbussen her på siden. Det betyder, at vi kommer forbi og hjælper med at måle op, vælge materialer og sørge for, at det er den helt rigtige bestilling, der bliver sendt afsted.

Vi kan hjælpe med alt fra rullegardiner til persienner og lameller på mål.

Hvorfor vælge gardiner efter mål?

Du kan altid få lige den mængde hjælp og råd du føler der er brug for. Det vigtigste for os er, at du ender med et produkt du kan være glad for mange år ud i fremtiden.

  • Rullegardiner efter mål sørger for, at du er dækket fra karm til karm, så der ikke trænger sol eller nysgerrige blikke ind langs kanterne.
  • På samme måde kan du få persienner efter mål, der sørger for at du får det optimale ud af din afskærmning – hvad enten det er at lukke lys ind eller ude.
  • Er du mere interesseret i plisségardiner, er det også en af de modeller, der gør sig rigtig godt efter mål. Plissegardiner efter mål giver et mere let og elegant look samtidig med en gennemskinnelig og diskret afskærmning.

At vælge gardiner efter mål er et spørgsmål om, hvor vidt du vil have et produkt, der passer ’nogenlunde’ eller en løsning, der er skræddersyet til dit hjem. I mange tilfælde kan du bestille gardiner i standartmål, men har du vinduer, der ikke passer, er det en super løsning at bestille gardiner efter dine egne mål.

Solafskærmning efter mål i Sønderborg

Vores Botex forretning ligger i Sønderborg Center Øst. Det betyder, at du let finder parkering og kan gøre en tur ud af dit besøg hos os, hvis ikke du har for travlt.

I butikken finder du ikke bare Sønderborgs flotteste udvalg af gardiner og solafskærmning, du finder også et stort udvalg af andre tekstiler til indretningen. Vi hjælper dig både med tæpper, gulve og sengetøj, der passer til dine Botex gardiner.

Vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med lige det du søger og med mange års erfaring kan du altid være sikker på kyndig vejledning i hele vores sortiment.

Kig forbi butikken i dag – eller book et besøg af gardinbussen, så du er klar til at lukke sommersolen ind, når det passer dig!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77