Mørklægningsgardiner

Det er skønt med sol i stuerne i løbet af dagen, men for mange kan det være svært at finde ro og hvile om natten, hvis der ikke er tilstrækkeligt mørkt i soveværelset. Derfor er mørklægningsgardiner en populær løsning til at holde både lys og varme ude.

Mørklægningsgardiner kommer i mange forskellige former og modeller og i vores store butik kan du finde dem alle. Der er ligeså mange forskellige grunde til at vælge en mørklæggende løsning, som der findes modeller og derfor hjælper vi dig altid gerne med at finde den rigtige model til dine behov.

Mørklægning med mere

Er du heldig at have et hus med store vinduespartier og smukt solindfald giver det mange fantastiske timer med lys hele året rundt. I sommermånederne kan det dog også blive rigtig varmt på de solrige dage med høje temperaturer. Det kan mørklægningsgardiner være med til at afhjælpe.

Skab mørke og hygge

Mørklægningsgardiner holder solen ude og skaber et godt sovemiljø for dig, der har svært ved at finde ro, når det er lyst. Et mørklægningsgardin kan skabe det mørke og den hygge der skal til for at gøre det lettere at falde i søvn.

Skab kølighed

Gardiner med mørklægning holder ikke blot solen ude, men sørger også for at der bliver dejlig svalt og behageligt i rummene, selv når solen bager udenfor.

Det kraftige stof blokerer for solens stråler og gør, at der forbliver køligt i rummene døgnet rundt.

En hjælp til dyb og god nattesøvn

I soveværelset er der rigtig mange, der sætter stor pris på mørklægningsgardiner, fordi de gør det lettere at sove på de lyse sommernætter. Vi fører en lang række forskellige former for mørklægningsgardiner, der alle har hver deres fordele og gode egenskaber.

  • ​Rullegardiner med mørklægning er det oplagte valg til soveværelset, fordi de lukker helt tæt og dermed holder alt lys ude.
  • Lamelgardiner med mørklægning er et godt valg til større vinduespartier, der skal kunne lukkes af, så både lys og varme holdes ude.
  • Plissegardiner med mørklægning giver en mere let mørklægning, der egner sig rigtig godt til både døre og høje vinduer eller ovenlysvinduer.

Med mørklægningsgardiner kan du få din nattesøvn, lige meget, hvor lyst det er udenfor. Det skaber desuden en hyggelig og afslappet stemning, hvis der skal nydes en god film på storskærm.

Skal vi hjælpe dig med den bedste løsning?

Med rigtig mange års erfaring i bagagen kan du være helt sikker på at få den bedste vejledning, når du besøger vores butik.

Når det kommer til gardiner og afskærmning kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst til dit behov så du kan nyde resultatet mange år frem.

Mørklægningsgardiner kan du finde efter dine mål i vores butik, på den måde kan du få dækket af på den mest optimale måde og derved få det bedste ud af mørklægningen.

Om det er gardiner, plissegardiner, rullegardiner eller lameller til mørklægning så kan du finde det i vores store, flotte butik i Sønderborg.

Sov godt i Sønderborg

Du finder os på Nørrekobbel 9, hvor vores 1350m2 store butik ligger i Sønderborg Center Øst.

Selv om vi er rigtig gode til gardiner, er det langt fra det eneste du finder i butikken. Vi fører alt, hvad der hører under boligudstyr – både til ude og inde.

I vores butik finder du blandt andet Botex sengetøjgulve og tæpper til forskellige formål. Vi er nemlig også en tæppeforretning, der kan levere både små og store tæpper til pynt samt en række forskellige tæpper efter mål.

Kom forbi vores butik i Sønderborg og bliv inspireret eller find dine nye gardiner i dag!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77