​Løse tæpper

Brug løse tæpper til at bryde de store rum op og skabe små hyggelige områder med forskelige formål og indretninger. Vi har et stort udvalg og står altid klar til at vejlede dig, når du kommer ind i butikken.

Hos Botex i Sønderborg er det vigtigste at give vores kunder den bedst mulige vejledning og altid sørge for at have et udvalg, der imødekommer alle behov og stilarter, så du kan skabe din egen unikke stil.

Skab sammenhæng med løse tæpper

I rigtig mange moderne hjem ser vi i dag store, lyse rum med mange funktioner. Spisestue, køkken og stue i ét er en skøn måde at være sammen på, mens man laver forskellige ting, men det kan være svært at skabe de forskellige områder, der skal bruges i alrum.

Det vil vi gerne hjælpe dig med, for vores dygtige medarbejdere ved lige, hvordan man bruger løse tæpper til at skabe mindre rum i rummet.

Et eksempel kunne være det helt rigtige tæppe under spisebordet, der kan skabe sammenhæng mellem stole og bord, mens det stadig er en del af det store rum.

Sådan kan du bruge løse tæpper

Der er mange forskellige måder at bruge løse tæpper på og derfor har vi også et stort og varieret udvalg i butikken, så du kan finde lige det, du leder efter. Med den rette vejledning finder du let et tæppe, der giver dig den effekt du leder efter.

Fladvævede tæpper

Der er stor forskel på, hvor lang luven er på tæpper og det gør en stor forskel, hvilken længde du vælger. Skal du bruge et tæppe til at ligge et sted, hvor der ofte skal gøres rent og støvsuges. Så er et fladvævet tæppe en super løsning.

Tæpper med lang luv

Jo længer luv der er på dit tæppe, des blødere bliver det, men jo sværere bliver det også at rengøre. Derfor anbefaler vi altid, at du vælger tæpper med lang luv i mindre størrelser, så det kan løftes udenfor og rystet, når der er brug for det.

Tæpper til børneværelset

Tæpper med skønne motiver og mulighed for leg giver børneværelset en ekstra dimension, så ungerne kan bruge tæppet som naturligt underlag og gøre det til en del af legen.

Vi har et kæmpe udvalg af sjove og anderledes gulvtæpper til børn, så du kan give legeværelset et ekstra pift.

Er du i tvivl om, hvad der er den helt rigtige løsning til dit børneværelse, så kom fordi og lad vores kyndige medarbejdere hjælpe dig med at finde tæppet, der kan gøre dit barns værelse helt unikt og sørge for, at det ikke er koldt at ligge på gulvet og lege.

Velkommen til Botex i Sønderborg

Du kan finde os på Nørrekobbel i Sønderborg Center Øst. Vores 1350m2 store butik fyldt med boligtekstiler, gulve og gardiner til hele din bolig. Vi er ikke bare en tæppeforretning, så du finder også både et stort udvalg af gulve og smukke boligtekstiler i form af både sengetøj, dyner og puder.

Vores største passion er at give alle kunder den bedst mulige oplevelse og sørge for, at de går fra butikken med de produkter, der opfylder deres drømme og behov.

Kom forbi butikken og få råd og vejledning om gulve, gulvtæpper og boligtekstiler allerede i dag. Vores dygtige medarbejdere står klar til at give dig kyndig og klar vejledning hver dag!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77