Persienner

Der er ingen tvivl om, at persienner er en at de mest udbredte, kendte og genkendelige former for gardiner eller afskærmning på markedet. Derfor finder du selvfølgelig også et stort og varieret udvalg her hos Botex i Sønderborg.

For rigtig mange er persienner forbundet med de klassiske smalle lameller i aluminium, men det er bestemt ikke den eneste form, de findes i. Du kan skabe lige den stemning du drømmer om i dit hjem og understrege den med en af de mange modeller vi fører her i butikken.

Skab hygge med persienner i træ

Der er en grund til at persienner er så populære. De er lette at holde, giver mulighed for alsidig afskærmning og kan være med til at skabe både hygge og varme i et rum.

Vælger du de klassiske persienner i aluminium vil det give rummet en klassisk men også mere stilren og kølig stemning.

Vælger du på den anden side persienner med lameller af træ kan du få et helt andet og mere blødt udtryk frem. Naturlige materialer har en helt anden glød og varme og derfor kan du med træpersienner skabe et helt andet lys i dit hjem.

Persienner i træ ligger rigtig godt i tråd med den moderne, nordiske indretning, der er rigtig moderne i dag. Det er den fine, men stramme og stilrene indretning blødt op små elementer af naturlige materialer og varme farver. Persienner i træ kan være den helt perfekte tilføjelse til dit nordiske hjem.

persienner

Vælg den rigtige bredde

Når du har valgt materiale er det tid til at kigge på bredden af dine persienner. De findes med lameller i tre forskellige bredder og enkelte endda i fire. Bredderne ligger helt fast på 25, 35, 50 og enkelte i 70mm. Alle med deres eget udtryk.

Smalle persienner

Når du vælger de smalle lameller, giver det optimal mulighed for at indstille afskærmningen til dit behov. Jo smallere lamellerne er, des flere skal der helt naturligt til for at dække vinduet. Derfor kan du også lettere indstille dem til at lukke det lys ind eller ude som du ønsker.

Brede persienner

De bredere modeller kan skabe et helt fantastisk visuelt udtryk i hele rummet, når sollyset strømmer ind gennem sprækkerne og giver hele rummet striber. Det er et smuk og meget markant udtryk der kommer ud af at være de bredde modeller.

De brede lameller giver et mere blødt og kunstnerisk lysindfald og derfor egner de sig rigtig godt til rum med en udsigt, der kan nydes gennem de brede striber.

Hvad kan vi gøre for dig?

I butikken finder du vores kyndige og smilende medarbejdere, der altid er klar med gode råd og stor erfaring indenfor vores branche.

Er du på udkig efter de helt perfekte persienner til dit hjem vil vi med glæde hjælpe dig, så du kommer hjem med det allerbedste.

Find os i Sønderborg

Hvad enten du er på udkig efter gardinergulve eller sengetøj i Sønderborg, så kan vi hjælpe dig. Du finder vores butik på Nørrekobbel i Sønderborg Center Øst, kan vi hjælpe dig med løsninger indenfor alt, hvad der kommer til indendørs tekstiler.

Blandt andet finder du Botex sengetøj og Botex gardiner i butikken, men også et bredt udvalg af gulve og tæpper, der kan gennemføre den stil du ønsker i det hjem.

Vi er meget glade for alle vores kunder og derfor sætter vi stor stolthed i at levere den samme gode og glade service til alle, der besøger vores butik.

Kig forbi i dag og lad os hjælpe dig med at finde de persienner du mangler til dit hjem!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77