Gulvtæpper

Hvad enten du er på udkig efter det helt perfekte tæppe til at lægge under spisebordet eller du ønsker hele gulvet dækket med en væg til væg løsning, så kan vi hjælpe dig med at finde det du drømmer om.

Kommer du ind i vores 1350 m2 store butik kan vores dygtige personale hjælpe og vejlede dig, så du ender med lige præcis det gulvtæppe, du ønsker. Vi har et kæmpe udvalg af både klassiske og moderne tæpper i alle former og farver.

Gulvtæppe til stuen

I stuen er der ofte rigtig god plads og du har derfor mulighed for at lege med forskellige teksturer og løsninger, der enten binder rummet sammen eller skaber flere små rum i rummet.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger, der alle kan være med til at understrege og raffinere udtrykket i hele din stue.

Væg-til-væg tæppe

Har du brug for hjælpe til at vælge det tæppe, der passer både til din stil, men også opfylder de behov du har, så har vi et stort og flot udvalg af gulvtæpper i alle prisklasser du kan vælge imellem. Hvad enten du søger sort gulvtæppe, gråt gulvtæppe, hvidt gulvtæppe eller farver, så kan du finde det i butikken i Sønderborg.

Læs mere om væg til væg tæpper her

Løse tæpper

Løse tæpper er fantastiske til at skabe rum i rummet og hyggekroge. De findes i et hav af former, farver og materialer. Derfor har vi helt sikkert også et løst tæppe, som passer hjem til dig.

Læs mere om løse tæpper her

gulvtæpper

Gulvtæpper til enhver lejlighed

Når du kommer ind til os, står der altid en medarbejder klar til at hjælpe dig. I butikken finder du gulvtæpper til ethvert gulv. Vi har slidstærke og smudsafvisende væg-til-væg tæpper, der er oplagte at bruge i rum, hvor gulvet er koldt og skal kunne holde til lidt af hvert.

Vi har også smukke og bløde tæpper, der kan være med til at skabe en blødere klang i rummet og sørge for, at det er mere behageligt at bevæge sig på bare fødder.

Gulvtæpper i alle former

Giv stuen et nyt og blødere look ved at tilføje tæpper i forskellige farver, former og teksturer. Leg med forskellige længder på luven og gør dit gulv til en del af indretningen.

Har du brug for vejledning til, hvordan du vælger det tæppe, der passer ind i din stue, så er vi klar med vejledning og tips, der gør dit valg meget lettere.

Hvorfor vælge et gulvtæppe?

Der er en lang række fordele ved at vælge et væg-til-væg tæppe eller at lægge løse tæpper på gulvet.

Tæpperne er ikke bare med til at passe på dine gulve, men det dæmper også lyden og sørger for, at der bliver blødere at gå på gulvet.

I butikken lytter vi gerne til dine ønsker og vejleder dig til at finde det tæppe, der kan give dig den effekt og det look, du søger.

Gulvtæpper til enhver hos Andreas Carl – Botex Sønderborg

I vores butik på Nørrekobbel 9 finder du ikke bare et stort udvalg af smukke gulvtæpper, men også alt, hvad du ellers kan forestille dig i forbindelse med at skabe et hjem.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde gulvtæpper, men også gardinergulve og boligtekstiler. Vi kan endda hjælpe dig med gulvet der skal ligge under dine tæpper.

Vores medarbejdere har alle stor erfaring indenfor området og du kan derfor altid være helt sikker på at få kyndig vejledning, når du kommer ind i butikken – og vi glæder os til at hjælpe dig!

Kig forbi i dag og lad os hjælpe dig med at finde de helt perfekte tæpper til dine gulve, så du kan færdes på bare fødder året rundt!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77