Metervarer - Gardiner

Vil du gerne give dit hjem en mere eksklusiv følelse og muligheden for at afskærme fra omverden på en smuk og alsidig måde, så kom ind i butikken og så vores store udvalg af metervarer til gardiner.

Gardiner indrammer rummene i dit hjem og er med til at skabe en stemning, der kan understrege og underbygge den stil, du ønsker, det skal udstråle. Brug gardinerne ikke bare som gardiner til at lukke solen ude, men også som pynt og interiør, der giver mere varme og stemning til dit hjem.

Hos Botex i Sønderborg står vores dygtige medarbejdere klare til at hjælpe dig med at skabe præcis de gardiner, du drømmer om til dit hjem!

Brug gardiner i hele huset

Det er ikke kun i stuen eller soveværelset, du kan bruge gardiner, og har du specifikke ønsker til det udtryk, du gerne vil have i dine gardiner, er der ikke nogen bedre vej end at starte fra stoffet og arbejde dig frem derfra.

Med den helt rigtige metervare kan du skabe et unikt gardin, der passer til dit hjem og jeres stil. Gardiner kan have mange forskellige formål, for det er ikke kun de tunge, mørke materialer der skal lukke sol og lys ude. Hos os finder du også:

  • Lette metervarer
  • Tunge metervarer
Metervarer gardiner

Lette metervarer

Hvis du ønsker at dine gardiner skal have et let og svævende udtryk, er det nemt at skabe med lette og transparente metervarer. Vi har et flot og varieret udvalg, der giver dig rig mulighed for at finde det, der giver den effekt, du ønsker.

De lette metervarer kan bruges både i vinduerne som gardiner, der sørger for at lukke den blændende sol ude, men stadig lade både lys og varme ind i rummet. Det er et godt valg, hvis du har vinduer, der vender ud mod veje eller stier med fodtrafik, så du kan skærme for blikke, men lade solen skinne ind.

Tunge metervarer

De tungere metervarer i vores udvalg giver dig en mere klassisk gardinfølelse, når du har brug for noget, der kan holde solen ude. I soveværelset kan det skabe en romantisk stemning samtidig med at det kan give en belysning, der passer til sovetid.

Vi hjælper dig gerne med at finde en passende tyngde og gennemsigtighed, der passer til det, du ønsker dig.

Gardiner til børn

Du kan også med stor fordel bruge vores metervarer til børneværelset. Ikke bare i vinduerne, men også, hvis I har en køjeseng, der skal transformeres om til en hule eller måske en tipi, der skal have nyt betræk. Med metervarer fra Andreas Carl – Botex i Sønderborg kan du lave et værelse med lige præcis den metervare, der kan være med til at skabe perfekte gardiner til børneværelset.

Kom alene eller tag dit barn med, så I sammen kan finde den helt rigtige metervare til børneværelset. Lige meget hvad er du altid velkommen til at spørge os om råd og vejledning.

Bestil metervarer i butik eller med en gardinbus

Har du ikke mulighed for selv at komme ned i butikken er du mere end velkommen til at bestille et besøg af gardinbussen, så kommer vi forbi dig og hjælper med at finde den helt rigtige metervare til dine gardiner.

Flotte traditionelle gardiner hos Andreas Carl – Botex i Sønderborg

Velkommen til vores fantastiske 1350m2 butik i Sønderborg, hvor du finder alt hvad der skal bruges til at skabe et smukt og funktionelt hjem. Du finder ikke bare gardinstof i metermål, men også færdige gardiner og gardiner på mål. Ud over det finder du også både boligtekstiler fra Botex og gulvtæpper i alle former og farver.

Kig forbi i dag og find lige det, du mangler til dit hjem!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77