Plisségardiner

Det kan være svært at finde et universalt gardin, der matcher indretningen i alle hjemmets rum. Nogle ønsker at kunne udtrykke rummets anvendelse i indretningen, mens andre foretrækker rene linjer gennem hele huset.

Hvad end du vælger rullegardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller plisségardiner, bør du overveje, om der skal være samme gardintype i hele huset eller ej. Såfremt du vælger samme gardintype, skal du vælge en type som komplimentere alle rum. Her er særligt plisségardiner ideelle at anvende.

Et plissegardin til alle rum

Plissegardiner har et rent design, der primært afveksles i farver. Du kan dog også tilpasse dine plisségardiners design via top- og bundlister. Listerne kan være i metal, hvilket matcher de mørkefarver særligt godt.

Er du mere klassisk anlagt, vil helt hvide plisségardiner været at foretrække. Den neutrale farve, vil give dig muligheden for at skabe fokus på nøjagtig de indretningselementer, du ønsker.​

plissegardiner

Plissegardiner med mørklægning

Det er ikke kun designet, der skal overvejes, når du skal købe nye gardiner. Du bør også nøje overveje funktionaliteten. Bruges gardinerne i det pågældende rum jævnligt som solafskærmning, eller anvendes det primært til at lukke af for nysgerrige øjne efter mørkets frembrud? Hvis det skal bruges som solafskærmning, skal du vurdere, hvor meget sol der skal holdes ude. Du kan således vælge plisségardiner i:

Transparent er passende, når du blot behøver at dække af for mørket eller nysgerrige øjne. Semi transparent er derimod det ideelle valg, når der skal afskærmes let for solen. Denne løsning giver dig samtidig mulighed for at se ud, selvom gardinet er trukket ned.

Vælger du plisségardin lavet i tætte materialer, vil det afskærme godt for solen uden at give total mørklægning. Det tætte plisségardin er velegnet til vinduer mod solsiden, hvor der f.eks. er spisestue eller tv-stue, og hvor solen kan være særligt generende. Plissegardiner mørklægning er det optimale valg til soveværelser – både de voksnes og børnenes.

Plisségardiner på mål

Hos Andreas Carl – Botex kan du få plisségardiner på mål. Du oplyser os målene på de ønskede gardiner, så producerer vi dem til dig. Det er en simpel og effektiv løsning, der giver dig minimalt at tænke på, når du køber nye plisségardiner.

Vær opmærksom på at få lavet opmålingen til de nye gardiner korrekt. Du skal foretage to målinger af bredden og to målinger af højden. Når du har taget to målinger af bredden, én foroven i vinduet og én forneden, skal du give os det smalleste mål. Ved opmåling af længden på plisségardiner skal du ligeledes fortage to opmålinger fra hvert sit hjørne til henholdsvis bund og top. Vælg her det længste mål.

Føler du dig ikke helt sikker i opmålingen, kan du booke et besøg af vores gardinbus. Det er helt uforpligtende og gratis. Ligeledes er du velkommen til at besøge os i vores butik i Sønderborg Center Øst.

Find de rette plissegardiner hos Andreas Carl – Botex i Sønderborg

Hos Andreas Carl er vi stolte af vores kompetente medarbejdere. De er vores garanti for, at du får en god oplevelse med de rette plissegardiner til følge. Vi vejleder dig gerne i både valg af gardintype, farver og i korrekt opmåling.

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at vælge de helt rigtige gardiner som rammerne for dit hjem. Dertil kommer, at Botex kun har leverandører, der leverer produkter i høj kvalitet. Du undgår således at skulle skifte gardiner igen om 3 år.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77