Boligtekstiler​

Du kan skabe et helt nyt hjem og en ny stemning med de rigtige boligtekstiler – og er du på udkig efter tæpper, dyner eller puder, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Botex i Sønderborg har vi nemlig hele 1350m2 fyldt med de lækreste og mest luksuriøse boligtekstiler til din bolig.

Det er ikke nødvendigt at skifte din sofa ud, for med et par lækre puder og en smuk plaid kan du skabe et helt nyt udtryk og samtidig spare rigtig mange penge. Brug tæpper, puder, duge og håndklæder til at løfte stemningen i dit hjem og skabe en hyggelig og unik stil der kendetegner dig.

Duge

Både inde og ude kan du bruge duge til at skabe en elegant og hyggelig stemning, hvad enten du invitere gæster til kaffe på terrassen eller middag i spisestuen.

Hos Botex har vi et kæmpe udvalg af duge i både tekstil og voks, så du kan bruge dem både inde og ude. Med en voksdug behøver du ikke at være bange for pletter eller regnvejr, så det er en rigtig god løsning til terrassebordet eller spisebordet, hvis ungerne skal tegne og male. En tekstildug kan bruges til at skabe et elegant og luksuriøst udtryk, når det pæne porcelæn skal på bordet.​

Boligtekstiler

Sengetøj

Vi fører et bredt udvalg af det smukkeste og blødeste sengetøj på markedet, fordi vi tror på at en god nats søvn bliver endnu bedre i lækkert sengetøj. Ud over at vi selvfølgelig har et stort udvalg af Botex’ eget sengetøj, så har vi også mange andre kendte mærker, så du kan finde alt fra moderne og neutralt til farverigt og sjovt fra blandt andet:

  • Botex
  • Sødahl
  • Borås
  • Juna
  • Susanne Schjerning
  • … og mange flere

Kom ind i butikken og se de mange mønstre og farver i vores udvalg og føl på de forskellige kvaliteter, så du kan finde det, du vil sove bedst i – og mangler du dyner og puder at lægge dit sengetøj på, så har vi også det i vores sortiment.

Plaider og puder

Vi er eksperter i boligtekstiler og hvis der er noget, der definerer den kategori, så er det pyntepuder og plaider, derfor finder du selvfølgelig også både puder, pudebetræk og plaider i vores sortiment. Ligesom med alt andet i butikken er produkterne i denne kategori også nøje udvalgt, fordi de er både smukke og af høj kvalitet.

Vores butik er fuld af både produkter og inspiration til, hvordan de kan bruges i dit hjem. Er du i tvivl kan vores dygtige medarbejdere altid hjælpe dig med råd og vejledning, for de er alle både kyndige og uddannede indenfor området. Bruge vores store udvalg af puder og plaider til at give dit hjem en makeover.

Velkommen til Andreas Carl – Botex Sønderborg

Stort set lige meget, hvad du er på udkig efter, så finder du det hos os. Vi har alt, hvad du kan forestille dig indenfor boligtekstiler – men det er ikke det hele. Fordelt på 1350m2 på Nørrekobbel 9 i Center Øst har vi ikke bare boligtekstiler, men også gulve og gulvtæppermarkiser, et kæmpeudvalg af gardiner og ikke mindst både dyner og puder til hele familien.

Kom forbi og lad vores store udvalg og dygtige personale hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for – om måske også det du ikke vidste, at du manglede.

Vi hjælper dig med at finde den perfekte markise – eller de helt rigtige screens til din terrasse, finder de helt rigtige gardiner til soveværelset og sørger for at du får det gulv du har drømt om, så kig forbi i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77