Elektriske gardiner

​Vidste du, at du faktisk ikke behøver at rejse dig fra sofaen, hvis solen titter frem og rammer øjnene midt i en spændende film? Med elektriske gardiner er du altid blot et klik fra skygge og afskærmning.

I vores butik midt i Sønderborg finder du et bredt udvalg af gardiner – selvfølgelig også den elektriske version.

Du kan frit vælge mellem de mange varianter i butikken og vi vejleder dig gerne til det bedst mulige valg ud fra dit behov.

Byd solen velkommen – når det passer dig!

Det er dejligt, når solen skinner herhjemme i Danmark, men det kan også ske på uheldige tidspunkter; når vi sidder midt i arbejdet eller en god film i fjernsynet.

I det tilfælde kan det være irriterende at skulle rejse sig og gå hen for at indstille gardinet i den rigtige højde, så lyset slipper ind, men ikke generer.

Derfor har vi et stort udvalg af forskellige former for elektriske gardiner. Du kan vælge imellem forskellige løsninger, alt efter, hvad du ønsker:

  • Fjernbetjente gardiner
  • Gardiner med timer
  • Gardiner med solautomati
elektriske gardiner

Fjernbetjente gardiner

Med et enkelt tryk på en knap kan du hæve eller sænke dine gardiner eller trække dem fra / for, så de skærmer for solen eller lukker dens smukke stråler ind. Det er en let og praktisk måde at holde styr på lyset – især, hvis du har ovenlysvinduer eller andre vinduer, der kan være svære at komme til uden større omrokeringer eller stiger.

Gardiner med timer

Det kan være, at du ved, hvornår du gerne vil have lys ind og hvornår du ikke vil. I det tilfælde tilbyder vi også en løsning med timer. Det betyder, at du ved hjælp af en enkelt indstilling kan bestemmer, hvornår dine gardiner skal trækkes til og fra. Det er let og praktisk for dig, der gerne vil komme hjem til svale stuer også om sommeren.

Gardiner med solautomatik

Hvis du har store glaspartier i huset kan det betyde, at der bliver meget varmt i rummene, når sommersolen vælter ind. Det kan du undgå ved at installere gardiner med solautomatik. Det betyder, at dine gardiner automatisk trækkes for, når solen står på vinduet.

Lækre og børnevenlige løsninger

Det er ikke kun gardiner, du kan få som elektrisk løsning. Du kan også få både:

  • Elektriske persienner
  • Elektriske rullegardiner

Alt i alt findes stort set alle vores løsninger i elektrisk eller automatisk model. Det automatiske gardin er en super god løsning til dig, der har vinduer man ikke umiddelbart kan komme til, men også dig, der gerne vil gøre dit hjem børnevenligt.

Hvad mange glemmer er nemlig, at gardiner og persienner med snoretræk kan være farlige for børn, hvis ikke man er opmærksom. Snore i er sjove for de små, men kan ved et uheld ende om halsen og barnet kan komme slemt til skade.

De automatiske persienner og gardiner sørger for, at der ikke hænger løse snore ved vinduerne og fjerne derved faren for at poderne i hjemmet kommer til skade.

Nyd solen og Sønderborg med de rette gardiner

Du finder vores Botex forretning blandt en række andre spændende butikker i Sønderborg.

Vi tilbyder ikke alene et bredt udvalg af Botex gardiner og Botex sengetøj, vi er også en tæppeforretning og du finder både små tæpper til pynt samt en række flotte tæpper på mål i butikken.

Vi lægger stor vægt på at vejlede vores kunder, så de kommer hjem med den løsning, der passer bedst til deres behov. Kigger du ind i vores Botex butik i Sønderborg Center Øst vil du blive modtaget af de smilende og kyndige ansatte, der altid står klar med gode råd og vejledning til dig.

Kig ind og find de helt rigtige elektriske gardiner i dag!

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77