Faber markiser

Faber er Danmarks førende producent af markiser. Det er en helt igennem dansk virksomhed, som udvikler flotte og funktionelle markiser. Faber arbejder hele tiden på at udvikle både materialer og designs. Derfor fører vi selvfølgelig Faber markiser hos Andreas Carl – Botex Sønderborg.

Holdbare og vedligeholdelsesfrie markiser

Faber markisernes arme er udviklede specielt til at kunne modstå det danske blæsevejr, så du sagtens kan sidde ude og nyde din terrasse, selvom der er vind. De mekaniske dele på en Faber markise er vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at din markise har lang levetid, uden at du behøver at gøre noget.

Vores mest solgte modeller

Alle Fabers markiser er af høj kvalitet, men vi har selvfølgelig nogle modeller, der er mere solgte end andre. Det gælder modellerne:

  • Sienna
  • Milano

Sienna markise fra Faber

Sienna markisen er en halvåben kassettemarkise med knækarme, der er forsynet med en afrundet dækplade, hvilket giver et indtryk af en markise med fuld kassette. Sienna markisen kan fås i forskellige farver, så du kan få den tilpasset efter din personlige stil. Markisen er lakeret for at gå en flot finish og samtidig forlænge levetiden.

Faktisk har Sienna markisen modtaget en IF Design Award for design i særklasse.

Du kan få følgende tilbehør til Sienna markisen fra Faber:

  • Motor og fjernbetjening
  • Rullegardin i forbom til at skabe et ekstra rum på terrassen, samt giver beskyttelse mod sol og vind
  • Sol- og vindsensor, som er med til at sikre din markise, også når du ikke er hjemme

Milano markise fra Faber

Milano markisen er en super kompakt kassette på 125 mm, hvilket gør det til en utroligt elegant markise. Samtidig er markisen udviklet med en forbom med indbygget tagrende, der er med til at beskytte markisen i alt slags vejr. Milano markisen er udviklet til at være ekstremt stabil og med lang levetid. Derfor gør du med sikkerhed et godt køb ved at vælge Milano markisen fra Faber.

Til Milano markise kan du vælge følgende tilbehør:

  • Motor og fjernbetjening
  • Sol- og vindsensor, som er fjernbetjent, og sikrer markisen mod vind og vejr, selv når du ikke er hjemme
  • Nanolakeret stel i tre farver
  • Vægtætningsliste

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77

faber logo