Gulve

Smukt, prisvenligt og særdeles slidstærkt!

TILBUD PÅ SILDEBENSGULV I LAMINAT

Ikke nok med at det både er smukt og prisvenligt – du får også et gulv der er:

 • Med limfri montering
 • Enormt slidstærkt laminat: velegnet til både bolig og erhverv
 • Lavet af AA-stave (Nemmere at montere end med almindelige højre- og venstrestave)
 • Autentisk i tekstur og har et naturtro udseende
 • Har en antibakteriel overflade, der gør det nemt at holde rent

Dette smukke gulv fås i de to naturfarver Lys Natur 705 og Eg 707.
Vores sildebensgulv i laminat koster 279,- pr. m2, hvis du har mod på selv at lægge det.

Er du derimod interesseret i at købe gulvet + få det lagt af os, har vi lige nu tilbud på gulvet så længe lager haves.

Det er en sand fornøjelse, når man har fået nye gulve, og man hver dag står op og bliver glad af at se på de nye flotte gulve. Et gulv skal være behageligt for både øjne og fødder. Det vil sige, at det skal være flot at se på, men også rart at gå på – selv med bare tæer.

Gulve er ikke bare gulve. De kommer i mange forskellige materialer og typer. De forskellige materialer og typer kræver forskellig rengøring og vedligeholdelse. Nogle gulvtyper er mere sarte end andre og er derfor ikke praktiske i alle hjem. Hos Andreas Carl i Sønderborg har vi et stort udvalg af gulve i høj kvalitet, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette gulv til dit hjem.

Gulvtyper – Hjælp til at finde det rette gulv

Kom ned til Andreas Carl – Botex i Sønderborg Center Øst og se vores store udvalg af forskellige gulvtyper. Vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig med at finde den rette gulvtype til dit hjem. I vores sortiment kan du finde:

 • Vinylgulve
 • Trægulve
 • Laminatgulve
 • Linoleumsgulve

Hvilken type gulv, I skal vælge, afhænger både af jeres personlige stil, jeres hverdag, og selvfølgelig jeres budget. Måske er I blevet helt forelskede i et hvidolieret trægulv, hvilket også er super elegant, men med 3 børn og to hunde, er det måske ikke det mest optimale gulv til jeres hverdag, da mærker nemmere ses herpå. Til gengæld laves der rigtig flotte laminatgulve, som både ligner og følges som trægulve. Måske ville I i virkeligheden blive gladere for et flot og vedligeholdelsesfrit laminatgulv i længden.

Alle disse overvejelser kan vi hjælpe med at afklare nede i vores store butik i Sønderborg Center Øst, eller du kan bestille et besøg af vores gulvbus, som kommer hjem til dig med gulvprøver.

gulve

Køkkengulv

Det er bestemt heller ikke lige meget, hvilket rum, du leder efter gulv til. Et køkkengulv er mere brugt og derfor mere udsat end et soveværelsesgulv. Maden på panden sprutter. Man rammer lidt ved skraldespanden. Børnene trækker en stol over gulvet for at nå op i overskabene. Det hele slider på et køkkengulv, og det har oftere behov for at blive rengjort. Derfor er slidstærke og vedligeholdelsesfrie gulve en fornøjelse at have i et køkken eller et køkkenalrum.

Badeværelsesgulv – Vådrumsgulv

Et badeværelse er et vådrum. Det vil sige, at gulve, vægge og lofter skal kunne modstå fugt bedre end i andre rum. Når du går i bad, kommer der meget damp ud og sætter sig på gulvet. Hos Andreas Carl i Sønderborg, kan vi hjælpe dig med at vælge det perfekte vådrumsgulv.

Billigt gulv

Er du på udkig efter et billigt gulv? Hos Andreas Carl – Botex Sønderborg har vi flotte gulve i høj kvalitet i alle prisklasser. Så uanset om det er prisen eller stilen, der er vigtigst for dig, når du vælger gulv, så har vi det rette gulv til dig i vores sortiment.

Få besøg af gulvbussen

Du kender måske konceptet med en gardinbus, hvor du får besøg derhjemme af en gardinfagmand, som laver gardiner på specialmål og har prøver med. Den service kan du også få med vores gulvbus. Du kan gratis bestille et besøg af vores gulvbus, hvor en fagmand kommer ud og tager en snak med dig om nye gulve og kommer med et tilbud hertil. Du kan tilmed se og mærke prøver på de forskellige gulvtyper.

Et besøg af gulvbussen er ideelt fordi:

 • Du får professionel service i dit eget hjem
 • Fagmanden kan se på rummene og måle op til nye gulve for dig
 • Du man se og mærke på de forskellige gulvtyper
 • Du kan vælge at få gulvfagmanden til at lægge gulvene for dig

Køb dit nye gulv hos Andreas Carl – Botex Sønderborg

På Nørrekobbel 9 i Sønderborg finder du vores 1350 m2 store butik, hvor vores professionelle og kompetente personale står klar til at guide dig til valg af dine nye flotte gulve. I vores flotte butik finder du dog meget andet end gulve. Vi har alt fra gardiner og gulvtæpper til markiser og boligtekstiler.

Så kom forbi Andreas Carl – Botex Sønderborg og bliv inspireret til dig hjem eller køb dine nye gulve i dag!​

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77