Foldegardiner

Hvis du foretrækker en markant indretningsstil i dit hjem, er foldegardiner det rette valg. Denne type gardiner ses tydeligt, selv når de er slået op, og kan vælges i mange forskellige varianter. Hvert enkelt rum i dit hjem kan indrammes med foldegardiner i mere eller mindre fremtrædende materialer. I soveværelset foretrækker mange f.eks. en mere afdæmpet stil, mens stuen byder mere op til gardiner med mønstre eller i kulørte farver.

Vælg et foldegardin efter rummets indretning

Når du vælger materialer til dine foldegardiner, skal du således nøje overveje, hvor de skal hænge. Du kan få foldegardiner i:

  • Transparent stof
  • Semitransparent stof
  • Tæt stof
  • Mørklægnings stof

Til soveværelset og børneværelserne er mørklægningsstof det naturlige valg til foldegardiner. Derudover afhænger valget af materiale meget af, hvor vinduerne er placeret i forhold til sol, trafik og rummets anvendelse. Vinduer i solsiden bør have et foldegardin lavet i minimum semitransparent eller tæt stof for at forhindre irriterende sol i øjnene. Modsat behøves de tætte materialer ikke i anvendes til vinduer på skyggesiden. Dertil kommer designet.

Har du en minimalistisk indretningsstil, eller foretrækker du et mere personligt præg med mange farver og inspirerende mønstre? Begge dele kan findes i det store udvalg fra Botex. Den sidste designmæssige detalje omhandler valget mellem snoretræk og kuglekædesnor. Først nævnte er en klassiker, mens sidstnævnte har et mere eksklusivt udtryk i manges øjne.

Foldegardiner kan tilpasses alle vinduer

Én af fordelene ved foldegardiner er, at de kan tilpasses alle vinduer. Det gælder også de helt smalle eller små vinduer. Størrelsen behøver du derfor ikke tage højde for, idet vi skræddersyer dine foldegardiner for dig. Det kan vi gøre ved selv at måle op til gardinerne eller ud fra dine mål. Hvis du selv måler op, anbefaler vi dig at følge nedenstående guide.

Sådan måler du op til foldegardiner

For at måle korrekt op til foldegardiner, er det vigtigt du tager to mål af højden og to mål af bredden. De mål du skal give os, er dem der er højest i højden og smallest i bredden. På denne måde er du sikker på, at gardinerne kan være i vinduet og samtidig dække vinduets fulde længde. Ønsker du at hænge dit foldegardin op i vindueskarmen, skal du fratrække én centimeter fra bredden på det smalleste mål.

Vedligehold dine foldegardiner

Det er nødvendigt at vedligeholde sine foldegardiner, hvis det flotte udseende skal bevares. Du bør derfor jævnligt støve dine gardiner af med en støvkost. Skal der en lidt større rengøring til, kan du afmontere dem og hænge dem udenfor. Alternativt, kan du lade Botex give dine foldegardiner den helt store rengøringstur. Så vil du få gardiner, der fremstår som nye.

Foldegardiner fra Botex – Andreas Carl er i høj kvalitet

Hos Andreas Carl – Botex er vi enormt passionerede omkring gardiner og at skabe et holdbart produkt. Både i forhold til udseende og funktion. Når du vælger at købe gardiner hos Botex, vælger du således bevidst et produkt i høj kvalitet. Det betyder, at dine foldegardiner kan holde i mange år uden at gå i stykker. Derudover falmer vores materialer ikke, som man ellers oplever ved lavkvalitets brands.

Besøg Botex i Sønderborg

Det kan være forvirrende at vælge gardiner. Vi står derfor klar til at vejlede og rådgive dig i vores Botex butik i Sønderborg Center Øst. Alle vores medarbejdere er grundigt oplært i både materialevalg, opmåling og indretning for at sikre dig den optimale oplevelse. Foretrækker du, at vi besøger dig, kan dette også arrangeres. Du skal blot booke vores Botex gardin- og gulvbus. Så kommer vi ud på den ønskede adresse, måler op og vejleder i henhold til vinduernes placering, den eksisterende stil og materialevalg. Det er helt uforpligtende og gratis.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77