Rullegardiner

Valget af gardin kan være svært. For nogle handler det om funktionalitet og for andre om selve designet. Med rullegardiner får du begge dele. Et rullegardin kan fremstilles i mange forskellige materialer og designs. Uanset valget af disse, vil et rullegardin altid give optimal afskærmning og hvis ønsket, total mørklægning af rummet. Dertil kommer, at rullegardiner kan tilpasses næsten alle vinduestørrelser og typer.

Rullegardiner efter mål

Hos Botex kan du få rullegardiner efter mål. Det betyder, at stort som lille vindue, kan få et perfekt passende rullegardin. Ligeledes kan du få rullegardiner til skråvinduer, hvis dette er nødvendigt. Såfremt du selv ønsker at måle op, skal du være sikker på at gøre dette korrekt.

Først og fremmest skal du huske altid at tage to opmålinger af højde og bredde. For at sikre dig gardinet kan være i vinduet, skal du vælge det smalleste mål. Ved højden er det gældende, at du skal tage det højeste mål. Selve opmålingen skal foretages foroven eller forneden i vinduet. Lyder det for besværligt for dig, er du også velkommen til at bestille opmåling hos Botex. Det er både gratis og uforpligtende.

Vælg det rette rullegardin til dig

Rullegardiner kan fås i mange varianter. Der er de helt klassiske rullegardiner i helfarve, som udtrykker en ro og helt enkle linjer. Det gør dem ideel til den minimalistiske indretningsstil. Har du en moderne, nordisk stil vil rullegardiner i afdæmpede farver eller helt simple mønstre være et passende valg.

Hvert enkelt rum kan også bære forskellige designs af rullegardiner. Børneværelset kan f.eks. få et forfriskende løft, hvis du vælger rullegardiner med børnevenlige motiver på.

Samtidig vil rullegardiner med mørklægning være en fordel til børneværelset, idet du både kan lukke af for lyset ved sovetid samt skabe muligheden for at lege mørkeleg. Netop evnen til at afskærme tæt på 100% for lyset gør desuden også gardiner med mørklægning til det normale valg til soveværelset.

rullegardiner

Hvilken betjeningsform af rullegardin skal du vælge?

Designet er ikke det eneste, du skal overveje, når du vælger rullegardiner. Du skal også tænke nøje over, hvilken form for betjening af gardinet du ønsker. Du kan vælge mellem:

  • Traditionelle snore
  • Elegante kædetræk
  • Moderne LiteRise

Traditionelle snore er sammen med kædetræk et klassisk valg, der fungerer. Rent udtryksmæssig gemmer snore- og kædetræk sig ofte grundet den hvide farve, der gerne falder i et med vindueskarmen. Ønsker du et helt rent udtryk, kan du vælge den nye og smarte betjeningsform ”LiteRise”. Med denne løsning trækker du gardinet for og fra via et greb på listen. Det giver en enklere måde at betjene rullegardinet på, hvilket gør det til det optimale valg ved især børneværelser.

​Vedligehold dine rullegardiner

For at bevare dine rullegardiners flotte udseende, anbefaler vi dig jævnlig rengøring af disse. Du kan vælge blot at støve dem af med en støvkost i det daglige. Når de skal rengøres ned i dybden, vil det være en fordel at tage en ren klud at tørre gardinerne over med.

Køb rullegardiner hos Andreas Carl – din lokale Botex i Sønderborg

Hos Botex i Sønderborg sørger vi for at have de bedste leverandører af rullegardiner. Det sikrer dig kvalitetsprodukter med en lang holdbarhed. Dette både i udseende og funktionalitet. Vi vejleder dig gerne med henblik på valg af det rette design, ligesom vi også gerne hjælper med opmålingen til dine nye gardiner. Alle vores medarbejdere er grundigt oplært og uddannet inden for sit fag, hvorfor vi garanterer dig en god service.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77