Screens

Få meget mere ud af både dine inde, men også dine udearealer med screens. Brug dem til at skærme for solen eller som læ mod vinden alt efter, hvor du ønsker at få dem monteret. Med screens er det næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Hos Botex tilbyder vi et bredt udvalg af solafskærmning. Du finder ikke bare et stort udvalg af gardiner og markiser i butikken, men også screens, det kan give dig den optimale afskærmning uden at begrænse dit udsyn.

Screens

Hvad er screens?

Screens er en blanding mellem en markise og et rullegardin, der monteres på ydersiden af dine vinduer og køres op og ned på en skinne, der gør dem lette at indstille præcis, som du har brug for i løbet af dagen.

Der er mange forskellige spændende og funktionelle anvendelser for screens, der kan være med til at gøre din terrasse eller hyggekrogen i haven endnu mere anvendelig. For eksempel:

  • Brug dem foran de store vinduer og døre ud mod terrassen, så du skærmer for både sol og varme, når den danske sommer viser sig fra sig bedste side
  • Brug dem som vindskærme, hvis du har en åben terrasse, hvor du gerne vil kunne skabe mere læ
  • Brug dem som afskærmning mod veje eller stier med megen fodtrafik

Er du i tvivl om, hvad screens kan bruges til i din have eller på dine vinduer, så kig forbi butikken og lad vores dygtige personale hjælpe dig med at finde ud af om screens er den rigtige løsning for dig.

Screens for bedre indeklima

Har du en stue med store vinduespartier, så kan der blive meget varmt om sommeren, når solen står direkte på vinduerne. Med screens kan du skærme for solen og sørge for, at der altid er en behagelig og kølig temperatur i stuen, selv når det er højsommer udenfor.

Når du vælger screens til at sørge for at holde temperaturen nede og reflektere solen, får du den samme afskærmning som med en markise, men uden at lukke af for solen udenfor. Screens køres op og ned parallelt med vinduet på ydersiden, så de ikke kommer i vejen indenfor.

Screens kommer ikke bare i en model, og hos Andreas Carl – Botex i Sønderborg har vi et stort og spændende udvalg af forskellige grader af transparens og farver, som du kan bruge til at skabe den grad af afskærmning, du ønsker.

Screens som vindafskærmning

Du kan ikke bare bruge screens til at skabe et bedre indeklima, du kan også bruge dem til at optimere dine udearealer, så du kan få endnu mere glæde af dem gennem de varme måneder. Med screens ved terrassen kan du skærme af for både vinden og forbipasserende, hvis du bor ud til en vej eller sti.

​​Brug screens i forlængelse af huset i stedet for permanent afskærmning, hvis du gerne vil have muligheden for selv at vælge, hvor åben det skal være og, hvornår der er brug for ekstra læ. Du kan med fordel spørge vores dygtige personale om, hvilke screens, der egner sig bedst til hvilke formål, hvis du kommer i tvivl om, hvordan du opnår det bedste resultat.

Andreas Carl – Botex Sønderborg – en verden af unikke løsninger til dig

Når du kommer ind i vores store butik finder du et fantastisk udvalg af alle former for boligtekstiler til både indendørs og udendørs brug. Vi har alt det, du skal bruge for at skabe hygge og individuelt udtryk i dit hjem samlet på et sted.

Du kan altid finde en parkeringsplads i nærheden, så du ikke skal slæbe dine varer længere end højst nødvendigt, og har du brug for hjælp står vi klar! Kig ind og gå sommeren i møde med den helt rigtige afskærmning.

Book et besøg af tæppe- og gardinbussen

Så ruller vi ud til dig ganske gratis. Du kan selvfølgelig også bestille via telefon på 74 48 77 77